skip to Main Content
Kosten Zijn Kansen

Kosten zijn kansen

Zoals elke ondernemer bent u natuurlijk dagelijks met uw bedrijf en klanten bezig. En terecht, want laten we eerlijk zijn, hier draait het aan het einde van de dag allemaal om. Maar in het verlagen van de kosten schuilen ook veel kansen.

Kostenoverzicht

Heeft u van uw kosten een goed en duidelijk overzicht? Hoe ontwikkelen de kosten zich ten opzichte van de omzet. Zijn er kostenvoordelen te behalen? Dit kan eenvoudig worden aangegeven door uw boekhouder.

Kosten vergelijken levert geld op

Met uw verhuurder onderhandelen over prijs en contractduur kan u veel opleveren. Of met goede halfjaar- of jaarcijfers eens langs de bank gaan om te vragen of er een renteverlaging in zit. Het is een kwestie van vergelijken op internet met of gebruikmaken van 1 van de vele sites van saleswizard zoals bijvoorbeeld telemarketingbureau vergelijken.

Ook tussen verzekeringen en tussen boekhouders/accountantskantoren zitten grote verschillen in tarieven en kwaliteit. Het is daarom goed meerdere administratiekantoren te vergelijken.

Geef een reactie