skip to Main Content

Het administratiekantoor kan voor u de loonadministratie en personeelsadministratie voordelig en gemakkelijk uit handen nemen. Als u ervoor kiest de salarisadministratie uit te besteden, doet u dat dan bij uw administratiekantoor. Dat is net zo gemakkelijk! Zo heeft u voorde gehele administratie maar 1 aanspreekpunt en dat scheelt u weer tijd.

Loonadministratie en fiscale aangifte uit handen geven

Het administratiekantoor kan ook de complete loonadministratie en fiscale aangiftes van uw vaste medewerkers uit handen nemen. De meeste administratiekantoren of boekhouders beschikken over salarisadministrateurs in dienst en worden ondersteund door een juridische afdeling. In tegenstelling tot een accountant zijn zij gespecialiseerd in personele vraagstukken en kunnen zij een lager tarief aanbieden.

Waarom uitbesteden?

Het bijhouden een goede loonadministratie is best veelomvattend en vergt een flinke dosis zorgvuldigheid, tijd en kennis van zaken. Het ontvangen van het juiste loon en een goede loonstrook is natuurlijk essentieel voor het vertrouwen van uw medewerkers. Daarnaast is het tijdig en juist doen van loonaangiftes noodzakelijk om flinke boetes van de belastingdienst te voorkomen.

Eenvoudig uw voordeel berekenen

Vraag via deze site direct 4 offertes aan bij verschillende administratiekantoren. Zo kunt u direct zien wat het u zou kosten als u de loonadministratie zou uitbesteden. Volledig gratis en vrijblijvend.