Bel Gratis : 088 - 770 9999

Bedrijfsnaam:*
Opdracht:*
Aanhef:*
Naam:*
E-Mail:*
Telefoonnummer:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*

Tarieven administratiekantoren vergelijken

Het loont nogal de moeite om de tarieven van administratiekantoren te vergelijken. Gemiddeld zijn de tarieven administratiekantoor nooit hoger dan €1.500,- per jaar voor bedrijven met een omzet tot €200.000. Het hangt er ook vanaf wat precies is inbegrepen zoals bijvoorbeeld het doen van de aangifte omzetbelasting, vennootschapsbelasting, opstellen van de jaarrekening, debiteurenbeheer, etc.

Uurtarieven boekhouders

In plaats van een vast bedrag rekenen boekhouders ook een bedrag per uur. De uurtarieven zijn gemiddeld rond de €48 euro per uur en lopen uiteen van €35 tot €80 per uur. Accountants AA schakelt u in vanaf zo’n €80 per uur en Accountants AA vanaf zo’n €125 per uur.

All-in tarieven administratiekantoor

De meeste administratiekantoren bieden echter de mogelijkheid een vast bedrag voor de gehele boekhouding te betalen. Dan weet u vooraf precies wat u betaalt. Echter ook dan is het handig te weten wat de uurtarieven zijn voor het geval extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

Tarieven administratiekantoor opvragen

Via deze site kunt u vrijblijvend een maximaal 4 offertes ontvangen van administratiekantoren. Zo krijgt u direct on-line inzicht in de tarieven van administratiekantoren. Vult u daarvoor het formulier in op deze website!© 2014 Administratiekantoor-boekhouder-kiezen.nl.Alle rechten voorbehouden. Lovinklaan 1 | 6821 HX Arnhem | T 088 - 770 9999